Monday, 12 March 2012

post baru bulan mac..testing2..HAHA

Assalamualaikum...ade orang takk?hahah

dah lama ku xjenguk belogku..macam dah bersarang lelabah dah ku tengok..alaaa~sian..haha.bukan saja2 aku xnak tengok,tapi saja2 ja xdapat line internet..*apakah maksudnya?

alkisahnya aku sekarang buat2 bizi denagn esaimen..manyak betol nak kena buat..ni pun nasib baik xdak kelas..kelas kanser..err..kansel ye...

aku ada pegi jalan2 jugak dengan kawan2 bilik..tempat mmmm..sedakk ah..memang berbaloi2...muahahahaha..*ober deh!

setakat jjenjalan jerlah yg mampu skang nih...meh cuci2 mata meh..hahahah

menggiurkan bukan?yer memang menggiurkan ayaq liyuq.

masa nih kat korea..tu mampu tuh..HAHA *yelahsangat!

aku makan dengan BLOgger femes tuh..cik myracupcake...OMAKKAU! ;)
















encik kwan2 makan sampai xtengok kiri kanan..asik tengok kamera jer...haha


bukan saja2 kami nak habiskan duit sebenarnya tapi saja2 kami nak celebrate bfday ini noona.haha

nih kami semua makan dekat seoul garden..nama pun ala korea,kan?pegilah kalau ada masa,k..

p/s: ok!heppi belated bfday ya cik nornab...lain tahun kite sambut lagi *jgnlupa sambut aku punya jugak! ngee~

4 comments:

syirah rasid said...

berarti ko jenjalan kat mana ni? waaa/ sedap dan besh!

yustie ftyt said...

wehh,nanti ko buleh blnja aku..aku bawak je ekk..hehe

cheqwa said...

oohhh...i lerp dat blogger!!!myracupcake!hohoho...untunglaaah dah p korea.kekekee

yustie ftyt said...

hahaha..kacikwa ini memang laah..memang untung hoi!!!