Friday, 14 October 2011

marilah kite tengok nih...:D

salam....hai,long taim no see you all...you all jangan marah2 sebab kalo marah memanglah xdak sapa nak pujuk pun adoiyai..hehhehe..

ok,hari nih nak cerita apa aktvt yang dibuat...haa, baru jek lepas kukur nyior yer..bukan sebarang kukur ok...nih chef yt pakai cara tradi wa sional..hehehehe...xmain² pakai mesin,xmantap *ok,padahal aku xpandai mesin nyior guna mesin,sekian!*

meh nak memperkenalkan alat yg aku gunakan,spesel tok u guys....jom kita cekikdaud...hehheh


haa,kenal ke tak benda nih?jangan dok angguk2 saja...benda nih sesuai untuk senaman tangan okay...


nampak tak kat hujung tuh comel je kan..haa,comel2 pun kalau korang letak tangan kat situ kompom xdak tangan dah * ok,aku buhung sikit* :)


haa, ini rupa nyior yang berjaya kukikis kikis kukukur kukur...oh yeah!

yess..tengok betapa berjayanya aku mengukuir nyior..ni lah hasil titik peluh selama...err,xkira plak berapa minit masa diambil.tapi xkesahlah,aku berjya *tu pun nak bangga.haha

ok, korang kalo nak buat macam aku gak memang senang jek..hape tunggu lagi pegilah cari kukur nyior berdekatan rumah anda....

tapi, kalo nak oder nak suh tolong kukur nyior mungkin korang kena tunggu 2 hari kot, aku kan masih amatur, tggu upgrade profesional baru cepat sikit ye...

p/s: tapi ape² pun disebabkan aku xpandai guna mesin nyior je aku buat macam nih haa...tapi akhir aku nak ckap : ada ada ada ada aku kisah...hehehheheheh *jgn bengang2 yow...

ok,salam sayang senyum sokmo ^____^..tata

5 comments:

cheqwa said...

cisss,cekidaud tuh...~ muehehehehe
aku dah kenai lah menda alah ni.teman sebilik~~~~~~~ :p

yustie ftyt said...

oow...nachuar sekandal dengan benda nih lah yer..heheh

Bluewendy said...

parut nyior.. dulu ade jek sukan rakyat wat pertandingan kukur nyiurr..hehee

syirah rasid said...

yeay! aku tere guna tahuu?

yustie ftyt said...

aku lagilah terer.....sampai kikir kulit sekali..hik3