Friday, 9 September 2011

nih saye tulis lepas saye taip...hehe


10 sept 2011 - 12:44pm..

salam,hye..anyeong,hello,konichiwa...:D

nih my second post..so,ditengah² hari yg lapor nih,aku nk bercerita pasal hari kelmarin @ semalm...

mari kita mulakan setory dengan pada suatu hari...Pada suatu hari,aku n 7 org geng haku *yang agak menggilakan jugak buat lah satu plan nk g jenjalan..pegi mana??emm,xjauh pun,nun di serdang pegi mines jek pun..bukan masjid jamek ke,tesco ke..hehehe..so,apa yg kami buat kat sana?

First : kena naik teksi dulu , Second : kena naik KTM plak *ktm da naik harga,tp xkesahlah :P, Thirdly : lpas tuh kena g jalan2 dulu,nk naik cruise xmau *padahal mlas nk tggu ,fourthly :operasi kat mines bermula...

aku nih jenis yg suka dok perhati org,suko dok tgok gelagat manusia sekalian alam..al-maklumlah aku jarg nk tgok manusia..*eh,habis tuh selama nih dok tgok hape? hahaha...

sebagai org pompuan @ gegel *euwwww :P xsahlah kalo xambik gmbar 10 ke 100 keping..(tuh skit ag tuh)..naah,tgoklah gambo2 ku nan kawan²ku kat Mines....



nih dok dalam cruise *bukan Tom cruise yer
nih dok beraction kame *dok bwah pyung watpe,xpanaih pun
senyum,atu,uwe.igea...yeay!
nih lah Mines,masih same xsenget ag :P
dok usha pakcik ktm.xsampai2 lagi nih
penat tunggu,meh kite ambik gambor ckit meh..
aku layan cter org melayu je..omputih slow n ly...slowly :P
aku suka gak zizan,korang?,,

Bak kata Jozan,tendang pun xlepas,cakap pun xkena..hadoiii...*betol ke x pepatah nih?suka ati aku jelah..:P.so,aku pun daa malas nk tulis.mood da lari kemana tah nih,capek sudaa...aku nak hambik balik diri aku nih...entri nih hya untok suka wal suki..kalo nk terasa jugak ku xtau lah...hehehe...
oh,sebelum terlupa nih kawan aku punya belog..gambau dia pun hade.cheqwa, dia nih pun hade jugak syirah oklah...sampai disini aja..tatatititutu..lain hari jumpa lagi...<3

















5 comments:

syirah rasid said...

miahaha. kompem wal konpem lahhh

cheqwa said...

yeeeeeehaaaa,first time kuar tengok wayang sekali...the best moment :')

yustie ftyt said...

hahahaha...syirah,awk budak baik..hee

yustie ftyt said...

hahahaha...yerlah cheqwa cyg,,.,,:)

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik