Monday, 12 September 2011

apa itu lembab?!!!!

aku masih ingat dulu..ketika aku muda dan masih mudi..ade seorang budak dorm aku dok cerita pasal orang lembab,then seorang kawanku bertanya...nak tau Q and A session kami mcm mana..hayatilah dan fahamilah yer..*cehh...:P

mummy(nih nama kawan aku,,aku stresskan sekali ag KAWAN aku,bukan MAK aku) heroin perbualan kami.

aku (co star action)hehe..ceritanya macam nih yer..

mummy: anak2 mummy sekalian,korang tau x ape maksud lembab??aku xpaham lah..

aku: alaah,lembab pun xtahu,apelah mummy nih.maka aku dengan konpidennya ckap :mummy,lembab tuh maksdnye kering² basahlah a.k.a lembap lah yer...

mummy: guling 500 kali pastuh wat lompat bintang sambil ketawa berdekah²...hehehe..

aku:aku cover dengan ikut mummy aku gelak sekali...*maknanya aku gelakkan diri aku sendiri..huhuhu...

moral of da story: korang jgnlah melembapkan diri korang yer..hahahahaha :DD



nih lah mummy tuh.sorry,muka kena sorok ckit jek..*shy2 cat u see..:P

cerita hari nih, tadi pegi kelas english..kelas petang biasalah setan suka dok cakap xpayah pegi,nasib baiklah aku kuatkan iman pegi jugak kelas..hohoho*padahal dah pernah ponteng sekali dulu :P.ok,sebab aku dah mention dalam tulisan kecik tuh aku dah pernah ponteng dulu,aku punye lecturer pun nk jumpa aku n 4 org ag kawan aku..maka dengan itu,tercetuslah sedikit dialog yer..:

(aku berjalan kearah Mr.k sambil pegang fail dan makan jajan cap curlys*rupa dia macam twisties tp xpun..hehe)

Mr.K:sedap makan tuh?

aku:emm,sedaplah jugak(opps!dalam ati je,luaran aku sengih2 je)haha

Mr.K:why do you absent pada hari sekian² yt?*aku xnak mention tarikh..hehe.saje wat suspen :P

aku:emm,bcoz i'm doing the esaimen.........(fikir jap)....plus lazy..:DD

Mr.K:oow..nih kire pontenglah yer?

aku n da geng:bolehlah tuh sir..bukannye selalu pun...

for your guys info, Mr.K siap ajar lagi kalau xmau pi kelas pegi mintak slip time okea...hehehehe..


haa,aku sengaja pilih gambor macam nih supaya korang xboleh kenal pasti muka² yg memonteng tuh..HAHAHA..*sukanya aku..:)



jadi aku rasa dah banyak aku melalut nih..ade baiknya aku hambik diri aku nih dulu yer..nanti kite jumpa lagi okea???aha ehem orite okea...^^

salam,adios,cincau² dulu..:P

10 comments:

myracupcake said...

muahaha :p ehem ehem , Mr.K di promote kat blog ftyt teeheee

yustie ftyt said...

HAHAHA..kalu promote sebab bnda baik xpe..nih kurenng sikit..:P

syirah rasid said...

aha ehem oke orait.

wehh wehh.

cikadisss dpt tuhh! hahaha


sekali lagi wehh lembab a.k.a lombab itu ialah lembab slow..


err lembab ka lembap?? konpiuss

cheqwa said...

hekelleh,ingat orang tak nampak kaaaah?aku bukan lombab lah! hahahaha...
btw,Mr.K tuh ape?

yustie ftyt said...

syirah:ehem...aku certa pasal lembab lah..bukan lembap..hape lah..
nasywa:sape kata awak lombab tuh?hehehe.mr.k tuh nama lecturer aku lah..private gituh..hahaha

cheqwa said...

hahahaha...ntah ntah khalid tak?hahaha

Maji_Rashid said...

kantoi suda..wo...

yustie ftyt said...

hahaha..cheqwa ingat datuk k,dok bagi nama gtu..hehehe..
maji anda berada disana so anda patut dah tahu..hahahah

ishiko said...

kehkehkeh
ni spesis loading gak ah ni...

xpe xpe xpe.. loading tu style okeh

yustie ftyt said...

hahahaha..memg pun..loading perkara normal bukan abnormal..lalalala