Friday, 9 December 2011

benda nih buat aku heppi :P


ish, benda ape yang boleh buat aku eksaimen sangat nih? 
eh,tapi 'benda' nih memang aku  xboleh tahan bila dapat...
dah dapat 'benda' nih asyik ketagih je..asyik nak guna je...xboleh kawal lah....

# sila fikir negatif 

haa, jangan dok pikir negatif sangat lah kan?hehehe ...apa yang aku maksudkan kat sini adalah sesuatu benda yang halal ye...

memang dari dulu lagi, time nampak tahi cik bintang jatuh *agak khufarat/khurafat disini ye aku selalu buat wish nak kan benda nih...

lepas solat pun aku selitkan jugak mintak benda nih...emm, mintak dengan sungguh2 walaupun dalam bm.hehe..memang lah, sejak bergelar remaja benda nih penting tauuu...

hapekah benda tuh? tunggu sekejap,biar aku google image jap ye....guna internet free memang laju 
taip nama benda itu sekejap
tunggu dia masuk web sekejap
pilih gambar yang jelas sekejap
open image besar2 sekejap
baru kita save file
* yang penting semuanya sekejap
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaa! *muka eksaitednya*
inilah benda yang aku maksudkan...wuhuuuuuuu!
oh ya! mypeberet kaler...walllaaaaah :)

ini motor wa dapat arr masa wa beberapa hari masuk sotsem...#correction bukan wa punye,pemeli punyer :P
kalau tak silap motor nih di bela eh dibeli pada 06062011....molek jer pas aku masuk sem baru abang ipar aku belikan...

aku suka lah dapat motor baru sebab lagi senang untuk aku tawaf satu kampung...yang penting aku jadi rajin pegi kedai, bawak anak² buah jalan dan macam² lagi benda xberfaedah..haha

aku taktau rega*harga motor nih berapa.apa kata korang pegi tanya kedai ah cai ka ahpek ka ah long yang berdekatan kalo interested nak beli..motor nih agak macho dan agak tinggi untuk wa yang memang tinggi !

ok,lah...aku xsabar nak balik sambung buat lesen motor...maka makin senang untuk aku merayap..wuhuuu~ jom sapa nak ikut aku? kita koboi reramai ~~~~

J


Photobucket

4 comments:

cheqwa said...

cisss,belahlah cheqtie!kau cakap kencang kan..nak bawak anak buah,sekali kau bawak buah hati jek :p MUAHAHAHA

yustie ftyt said...

ahhh,pecah rahsia den...shhhh!main sana nuh :)

Hidayatul Putra said...

beb.. kenape blog kau cantik je.. sape buatkan??? cakap!! hehehe

yustie ftyt said...

bebeh!mestilah seseorang yg menayangi aku mengapdet blog i..lalala~haha