Saturday, 3 December 2011

again,we bought something online..:D

hello!
nothing much to share...
juz ada aktvt baru, tapi yang pasti bukan aku 'kepalanya'..hehehe.on9 shopping memang best kan..xpayah susah nak keluar rumah and pening kepala pusing supermarket dok pilih barang kan?


memang remeh dan aku sangat CEREWET . aku xsuka shopping dengan family, rasa xfree nk pilih2 barang tambahan memang bukan secara free sopim ye!...pandai nak, pandai beli sendiri lorr..grrr* dasar ya kamu.


lately nih, aku juz beli contact lens..ulalalala~ bebeh..can you smell it?no, you can't..hahaha..inilah galakan yang diberikan oleh kawanku..hikhik...pastuh, aku beli tudung on9..tudung bawang..#eh,bawallah..hehe


beli ikot fesbuk, and harga dia ok.berbaloi2...yelah,kalo kat umah memang xterlintas untuk dibeli. pegi godam benda lain dulu,kaaan?hehe...



lens kami..#cam serabai je kami nih..kuikui

gambar tudung bawal xdak lagi, sebab xsampei lagi..maybe on da way nak sampai lettew..kiki..tarak pa! wa tunggu :)


p/s : anak aku! bukan anak aku <3




ktata~
Photobucket

2 comments:

cheqwa said...

ciss,naseb tak mention nama aku! wakakakakaka...tak sabau nak tudung bawang tu.cam sedap je :p

yustie ftyt said...

haha..nmpak sgt andalah yg memberi fluence kepada saye..ciseeeng :P